Herinnering aan
GRATIS VERZENDEN
Vanaf €100
A- A A+

Privacy - en Cookiesbeleid Herinneringaan.nl

U bezoekt de website van Herinneringaan.nl . Dit Privacy – en Cookiesbeleid is van toepassing op deze website. Het beleid geldt voor iedereen die de website: www.herinneringaan.nl bezoekt en/of een bestelling plaatst via de webshop van Herinneringaan.nl.

Algemeen

Herinneringaan.nl respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die zij krijgt vertrouwelijk wordt behandeld, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Welke gegevens worden er verzameld?
1. Wanneer u deze website bezoekt verzamelt Herinneringaan.nl automatisch de gegevens die naar Herinneringaan.nl worden gestuurd door uw computer, mobiele apparatuur of ander
    apparatuur waarmee u deze website bezoekt.  
    Deze gegevens, omvatten maar zijn niet beperkt tot:
     • De unieke identificatie van het toestel of mobiele apparaat, soort toestel of apparaat, informatie over uw geografische locatie, informatie over computer en verbinding, statistieken  
       betreffende bekeken pagina’s, verkeer van en naar Herinneringaan.nl, verwijzende URL en IP-adres;
    • Informatie die zij verzamelt met behulp van cookies.
2. Daarnaast verzamelt Herinneringaan.nl alle gegevens die u op deze website invoert of die u aan haar verstrekt. Deze gegevens omvatten, maar zijn niet beperkt tot:
    • Als u een bestelling plaatst, heeft Herinneringaan.nl uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het 
      verloop daarvan op de hoogte te houden.
   • Gegevens over uw locatie en de locatie van uw toestel, inclusief unieke identificatiegegevens van uw toestel indien u deze dienst heeft ingeschakeld op uw mobiele apparaat.
   • Gegevens die worden verstrekt in het kader van correspondentie via haar website of correspondentie die Herinneringaan.nl ontvangt;
   • Om het winkelen bij Herinneringaan.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaat Herinneringaan.nl met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking
     tot uw bestelling op.

Doeleinden van de gegevensverwerking
1. Uw gegevens worden voor verschillenden doelen gebruikt. Hieronder kunt u lezen welke doelen dat zijn. Herinneringaan.nl gebruikt daarbij de door u verstrekte gegevens, maar ook door haarzelf verzamelde gegevens.
2. Uw persoonsgegevens worden door Herinneringaan.nl verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, bestellingen en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van haar klantenbestand.
3. Herinneringaan.nl kan uw gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:
• Het uitvoeren van overeenkomsten en leveren van bestellingen;
• Het sturen van één of meerdere mails die betrekking hebben op de overeenkomst en/of bestelling;
• Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid etc.

Contactformulier website
Als u het contactformulier op de website invult of een e-mail stuurt naar het e-mailadres van Herinneringaan.nl, dan worden de ontvangen gegevens bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is. Het contactformulier verzamelt uw: Persoonsgegevens, (email)adres en telefoonnummer.

Gegevens verstrekken aan derden
1. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven, tenzij:
    • Er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken;
    • Dit nodig is voor de goede uitvoering van de overeenkomst en/of de levering van de bestelling;
2. Herinneringaan.nl zal uw gegevens nooit aan derden verkopen.

Veiligheid opslag van gegevens
1. Herinneringaan.nl heeft de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwekring ervan (zoals aanvallen) tegen te
   gaan. Zij garandeert daarom een passend beveiligingsniveau.

Websites van derden
1. Deze Privacy - en Cookiesverklaring is niet van toepassing op websites van derden die doormiddel van links met deze website zijn verbonden. Herinneringaan.nl garandeert niet dat
   deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Herinneringaan.nl raadt u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u deze
    websites gebruikt.
2. Op de website van Herinneringaan.nl zijn buttons opgenomen van social media. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Google +, Twitter, Pinterest,
    LinkedIn enz. zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Herinneringaan.nl heeft daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook, Google
    +, Pinterest, Twitter, LinkedIn enz. om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk
     geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht en opgeslagen naar de servers van Twitter, Facebook, Google +, Pinterest, LinkedIn enz.

Nieuwsbrieven
U kunt zich aanmelden voor een nieuwsbrief waarmee Herinneringaan.nl geïnteresseerden wilt informeren over producten en diensten. Uw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Klikgedrag en bezoekersgegevens
1. Op deze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan vooral het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvragen en
    gegevens die uw browser meestuurt worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op deze website. Tevens optimaliseert 
    Herinneringaan.nl hiermee de werking van deze website.
2. Herinneringaan.nl probeert de gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Cookies
1. Bij het gebruik van deze website kan door Herinneringaan.nl en/of door derden informatie over uw gebruik van deze en andere websites worden verzameld, bijvoorbeeld door middel
   van cookies.
2. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In een dergelijk cookie wordt informatie opgeslagen zoals
    bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kan Herinneringaan.nl de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn.
3. Herinneringaan.nl gebruikt cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van haar website en webshop te optimaliseren.
4. U kunt als bezoeker zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. U kunt uw internetbrowser zo instellen dat die het gebruik van cookies toestaat, niet toestaat of
    gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door
   de meeste internetbrowsers geboden. U kunt cookies altijd van uw computer verwijderen.
5. Cookies kunt u altijd van uw computer verwijderen. Dit is mogelijk via uw internetbrowser.
6. Herinneringaan.nl maakt gebruik van Analystics cookies waarmee niet het surfgedrag van individuen maar van grote aantallen bezoekers anoniem worden verwerkt tot grafieken en
    patronen die haar helpen om haar website te verbeteren en te optimaliseren.

Inzage, correctie en recht van verzet
U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Om misbruik te voorkomen kan Herinneringaan.nl u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in uw persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Aanpassen Privacy – en Cookiesbeleid
Herinneringaan.nl heeft het recht om deze Privacy – en Cookiesbeleid te wijzigen. Het meest actuele Privacy – en Cookiesbeleid vindt u op deze website. Zij adviseert u deze Privacy – en Cookiesbeleid regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Heeft u vragen over ons Privacy – en Cookiesbeleid?  Hiervoor kunt u contact opnemen met:

Herinneringaan.nl
Socratesstraat 2
6446 BD Brunssum
Telefoon 045 205 95 63
E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website http://www.herinneringaan.nl

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23-11-2016.

RANDOM PRODUCT

  • Hanger rond

    189,00 €
    Upload afbeelding(en)

    0

Deze website maakt gebruik van Cookies.

Als u uw browser instellingen niet verandert, gaat u akkoord met deze cookies. Meer lezen

Ik begrijp het

Ik begrijp het.